MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Administrationsstudier i New Jersey

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, New Jersey. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

7 Resultater i Administrationsstudier, New Jersey Filter

Master of Public Administration: non-profit ledelse

Kean University
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA New York Union + 1 mere

Master i Public Administration: Non-Profit Management-program forbereder kandidater til administrative lederstillinger i nonprofit-organisationer og andre organisationer, der regulerer eller finansiere almennyttige organisationer.

Master of Public Administration: miljøledelse

Kean University
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA New York Union + 1 mere

Master of Public Administration: Environmental Management forbereder kandidater til ledelse beskæftiger sig med miljøspørgsmål i den offentlige og den private sektor positioner.

Master of Public Administration: sundhedsvæsenet administration

Kean University
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA New York Union + 1 mere

Master of Public Administration: Health Services Administration program forbereder kandidater til lederstillinger i sundhedsvæsenet organisationer. De færdigheder og viden, der kræves for at udføre effektivt som sundhedsydelser administratorer erhverves både i klasseværelset og i marken.

Master of Public Administration

Kean University
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA New York Union + 1 mere

Master of Public Administration program er akkrediteret af den nationale sammenslutning af skoler for Public Affairs og Administration (NASPAA) og er designet til at forberede kandidater til midten eller ledende stillinger som offentlige administratorer.

Master i offentlig administration

Seton Hall University Online
Online Deltid 24 - 36 måneder September 2019 USA South Orange

Den online MPA i Non-Profit Management fra Seton Hall University giver et fundament i alle aspekter af den offentlige forvaltning, der kræves for at tjene som en effektiv leder eller leder af en ideel eller statslig organisation.

Master i Arbejds- og Arbejdsforhold (MLER)

Rutgers School of Management and Labor Relations
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid Deltid September 2019 USA Piscataway Township + 1 mere

Master of Labor and Employment Relations (MLER) program producerer kandidater, der er tankevækkende fagfolk, informerede ledere, og / eller forskere baseret på nutidig virkelighed. Kandidater har karrierer i mange typer organisationer, lige fra virksomheder til non-profit, fra fagforeninger til andre sociale retfærdighedsorganisationer, og fra statslige eller føderale myndigheder til offentlige politiske institutter.

Professionel Master i Human Resource Management

Rutgers School of Management and Labor Relations
Online Fuldtid Deltid 18 måneder Kontakt skolen USA Piscataway Township + 1 mere

Rutgers Online Professional Master's Program for Human Resource Management (MHRM) er designet til medarbejdere fra personale og ledere / tilsynsførende med 4 års erfaring, der ser frem til at fremme deres karriere til senior HR eller ledelsesstillinger.