Filter
Kandidatgrader
USA New York New York Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid Master - Administrationsstudier i New York

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

New York er nordøstlige og 3. mest folkerige stat i USA. Statue of Liberty, Niagara Falls og General Shuylers hus på Saratoga National Historic Park er blandt de mest besøgte steder af universitetet / kollegium niveau studerende. Offentligt universitetssystem i staten omfatter 68 Fællesskaber, tekniske, bachelor, læge-ydelse colleges. Der er mange private gymnasier i provinsen så godt.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, New York. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

5 Resultater i Administrationsstudier, New York

Kean University

Master i Public Administration: Non-Profit Management-program forbereder kandidater til administrative lederstillinger i nonprofit-organisationer og andre organisationer, ... [+]

Master i Public Administration: Non-Profit Management-program forbereder kandidater til administrative lederstillinger i nonprofit-organisationer og andre organisationer, der regulerer eller finansiere almennyttige organisationer. Programmet giver de studerende med muligheder i klasseværelset og i marken for at tilegne sig den viden og færdigheder, der er nødvendige for at blive et effektivt program administrator. Denne koncentration er designet til at hjælpe personer, der gør tjeneste i nonprofit organisationer eller dem, der søger at tjene i nonprofit-sektoren.

[-]
USA New York Union
September 2019
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Kean University

Master of Public Administration: Environmental Management forbereder kandidater til ledelse beskæftiger sig med miljøspørgsmål i den offentlige og den private sektor posi ... [+]

Master of Public Administration: Environmental Management forbereder kandidater til ledelse beskæftiger sig med miljøspørgsmål i den offentlige og den private sektor positioner. Programmet giver de studerende med muligheder i klasseværelset og i marken for at tilegne sig den viden og færdigheder er nødvendige for at blive en effektiv miljøprogram administrator. Denne mulighed er designet til at hjælpe de personer, der enten aktuelt arbejder i miljømæssigt følsomme positioner og dem, der søger at komme ind sektoren for miljøledelse.

Hvis du vil vide mere om Master of Public Administration: Environmental Management-program, kan du besøge http://grad.kean.edu/masters-programs/environmental-management.... [-]

USA New York Union
September 2019
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Kean University

Master of Public Administration: Health Services Administration program forbereder kandidater til lederstillinger i sundhedsvæsenet organisationer. De færdigheder og vide ... [+]

Master of Public Administration: Health Services Administration program forbereder kandidater til lederstillinger i sundhedsvæsenet organisationer. De færdigheder og viden, der kræves for at udføre effektivt som sundhedsydelser administratorer erhverves både i klasseværelset og i marken. Dette program er velegnet til dem arbejder i øjeblikket i sundhedsorganisationer og for dem, der søger at komme ind i sundhedsydelser administration felt.

Hvis du vil vide mere om Master of Public Administration: Health Services Administration program, besøg http://grad.kean.edu/masters-programs/health-services-administration.

[-]
USA New York Union
September 2019
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Kean University

Master of Public Administration program er akkrediteret af den nationale sammenslutning af skoler for Public Affairs og Administration (NASPAA) og er designet til at forb ... [+]

Master of Public Administration program er akkrediteret af den nationale sammenslutning af skoler for Public Affairs og Administration (NASPAA) og er designet til at forberede kandidater til midten eller ledende stillinger som offentlige administratorer. Det primære fokus for programmet er på in-service studerende, der ønsker at foretage kandidatoverbygningen på deltid for at opgradere og forbedre deres praktiske færdigheder og teoretiske baggrunde. Disse studerende kommer fra kommunale, amtslige, statslige og non-profit organisationer i regionen betjenes af Kean University. Hvert år et lille antal studerende er optaget uden omfattende regering erfaring.

Hvis du vil vide mere om Master of Public Administration program, besøg http://grad.kean.edu/masters-programs/public-administration-0.... [-]

USA New York Union
September 2019
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Unicaf University (ZM)

Online og gennem Understøttet Open Learning Adgangskrav pathway UU-MPA-7080 Forskningsprojekt ... [+]

Online og gennem Understøttet Open Learning

Adgangskrav pathway UU-MPA-7080 Forskningsprojekt [-]
USA New York
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk