MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Administrationsstudier i Piscataway Township

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Piscataway er en by i New Jersey, USA. Byen byder på forskellige forhånd uddannelses-og forskningsfaciliteter gennem forskellige colleges og universiteter.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, Piscataway Township. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Administrationsstudier, Piscataway Township Filter

Master i Arbejds- og Arbejdsforhold (MLER)

Rutgers School of Management and Labor Relations
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid Deltid September 2019 USA Piscataway Township + 1 mere

Master of Labor and Employment Relations (MLER) program producerer kandidater, der er tankevækkende fagfolk, informerede ledere, og / eller forskere baseret på nutidig virkelighed. Kandidater har karrierer i mange typer organisationer, lige fra virksomheder til non-profit, fra fagforeninger til andre sociale retfærdighedsorganisationer, og fra statslige eller føderale myndigheder til offentlige politiske institutter.

Professionel Master i Human Resource Management

Rutgers School of Management and Labor Relations
Online Fuldtid Deltid 18 måneder Kontakt skolen USA Piscataway Township + 1 mere

Rutgers Online Professional Master's Program for Human Resource Management (MHRM) er designet til medarbejdere fra personale og ledere / tilsynsførende med 4 års erfaring, der ser frem til at fremme deres karriere til senior HR eller ledelsesstillinger.