MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Administrationsstudier i Springfield

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Springfield er den tredje største by i staten Missouri og amtet sæde i Greene County. Springfield har flere gymnasier og universiteter i byen med Missouri State University (MSU), da staten 's næststørste universitet med lige over 20.000 studerende.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, Springfield. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Administrationsstudier, Springfield Filter

Master of Public Administration

Missouri State University
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 4 år September 2019 USA Springfield + 1 mere

Missouri State offentlige administration graduate-program er akkrediteret af den nationale sammenslutning af skoler for Public Affairs og administration gennem en streng national akkrediteringsproces.

Master of Health Administration

Missouri State University
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år September 2019 USA Springfield + 1 mere

Vores program forbereder dig til en karriere i sundhedsvæsenet ledelse og administration. Håndtering af sundhedspleje organisationer i dagens dynamiske og komplekse miljø er en udfordrende erhverv, og der er behov for kvalificerede ledere til at lede organisationer i at levere høj kvalitet patientbehandlingen på den mest omkostningseffektive måde.