Filter
Kandidatgrader
USA Alabama Troy Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid Master - Administrationsstudier i Troy

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Troy er en by i Pike County, Alabama, USA. Troy University er en omfattende fire-årig offentligt universitet, der har en aktuel studerende befolkning på omkring 7000 på dens vigtigste campus beliggende i Troja. Faciliteter placeret på University begrundelse er ikke åbne for offentligheden.

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, Troy. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Administrationsstudier, Troy

Troy University

Dette program giver kvalitet kandidat faglig uddannelse for personer i forbindelse med offentlige og nonprofit sektor ved at integrere undervisning, forskning og service- ... [+]

Den Troy University Master of Public Administration (MPA) Programmet indeholder kvalitet kandidat faglig uddannelse for personer i forbindelse med offentlige og nonprofit sektor ved at integrere undervisning, forskning og service-aktiviteter.

MPA-programmet uddanner elever i den offentlige administration, udvikling og styrkelse faglighed og ledelse ved

tilskynde studerende til at udvikle sunde intellektuelle fundament; gør det muligt for studerende at opbygge færdigheder kompetenceudvikling er nødvendige for succes i administrative, ledelsesmæssige, analytiske og lederroller; fremme en forståelse af værdier og etik om mangfoldighed og demokratiske principper; fremme de faglige dev af udviklingsbistand af de studerende lette en påskønnelse for en tværfaglig tilgang og samarbejdsrelationer, og kræver forskning og serviceaktiviteter, der gælder den offentlige administration viden. ... [-]
USA Troy
Kontakt skolen
Deltid
Online
Læs mere på dansk