Filter
Kandidatgrader
USA Washington Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid Master - Administrationsstudier i Washington

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, Washington. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Administrationsstudier, Washington

Eastern Washington University

Master of Public Administration (MPA) Programmet er designet til at give vidt forskellige uddannelsesmuligheder inden for offentlige og ikke-for-profit ledelse. Kandidato ... [+]

Master of Public Administration (MPA) Programmet er designet til at give vidt forskellige uddannelsesmuligheder inden for offentlige og ikke-for-profit ledelse. Kandidatoverbygningen muligheder er til rådighed for dem, der i øjeblikket er ansat, samt for nyuddannede, der søger en karriere i den offentlige sektor. Både fuldtids- og deltidsansatte uddannelser er tilgængelige på en grad og ikke-graders basis.

Eleverne opfordres til at blive bevidste om public service miljø, de værdier, der styrer public service og de kritiske og analytiske færdigheder er nødvendige for at formulere, gennemføre og evaluere beslutninger offentlig tjeneste.

Program fakultet, som alle holder doktorgrader og har public service ledelseserfaring, er blevet udvalgt fra de mange fagområder mest relevante til applikationer i den offentlige sektor. Adjungeret fakultet er højtuddannede, kvalificerede og erfarne forskere og praktikere.... [-]

USA Spokane
September 2019
Engelsk
Deltid
18 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk