MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Administrationsstudier i Washington

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Deltid Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, Washington. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Washington Filter

MPA

Eastern Washington University
på universitet Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder September 2019 USA Spokane + 1 mere

Master of Public Administration (MPA) Programmet er designet til at give vidt forskellige uddannelsesmuligheder inden for offentlige og ikke-for-profit ledelse. Kandidatoverbygningen muligheder er til rådighed for dem, der i øjeblikket er ansat, samt for nyuddannede, der søger en karriere i den offentlige sektor. Både fuldtids- og deltidsansatte uddannelser er tilgængelige på en grad og ikke-graders basis. Eleverne opfordres til at blive bevidste om public service miljø, de værdier, der styrer ...