MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Administrative studier i Canada

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Administration programmer hjælper studerende med at finde job i erhvervslivet eller i offentlige tjenester. Nogle studerende kan komme ind i arbejdsstyrken med en bachelorgrad, mens andre kan vælge at forfølge en kandidatgrad eller ph.d.-grad for mere avancerede stillinger.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Deltid Master grad programmer i Administrative studier i Canada. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Administrative studier, Canada Filter

Føreren af ​​sundhed administration (MHA)

Telfer School of Management, University of Ottawa
på universitet Fuldtid Deltid 15 måneder Kontakt skolen Canada Ottawa + 1 mere

I mere end 40 år, har universitetet i Ottawa MHA program på Telfer School of Management udstyret Canadas fremtid sundhedspleje ledere med den viden og færdigheder til at lykkes i denne udfordrende område.