MASTERSTUDIES

Deltid Master - Administrative studier i Mexico

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

I en administration program, kan eleverne ofte vælger at større offentligt eller business administration. Inden for disse områder, nogle studerende specialisere sig i regnskab, design management og international business eller public relations.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Deltid Master grad programmer i Administrative studier i Mexico. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Administrative studier, Mexico Filter

Master of Administration

Universidad de Sonora
Ledelseskurser
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Spanish
på universitet

Uddannelse af kandidater med en integreret profil, højt kvalificeret i retning af organisationer gennem dannelse og anvendelse af viden om administrative videnskaber, udviklin ...

Læs mere

MBA

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Ledelseskurser
Jul 2020
<
Fuldtid
<
4 semestre
Spansk
på universitet

Programmet byder på tre områder af specialisering: Organisatorisk Management, Finans og Marketing, holder i 2 år og 2,5 år, herunder opnåelse af den grad.

Læs mere