Filter
Kandidatgrader
Mexico Sonora Sonora Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid Master - Administrative studier i Sonora

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Administration programmer giver de studerende med hands-on uddannelse gennem praktik eller projekter, samt foredrag. Studerende kan forvente fire års studier, og ofte er forpligtet til at tage kurser uden relation til administration, som biologi og litteratur, at afslutte deres uddannelse.

 

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Deltid Master grad programmer i Administrative studier i Mexico, Sonora. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Administrative studier, Sonora

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Universidad de Sonora

Uddannelse af kandidater med en integreret profil, højt kvalificeret i retning af organisationer gennem dannelse og anvendelse af viden om administrative videnskaber, udv ... [+]

Programnavn: Master of Administration DGP-nøgle: 607502 Normal periode til eksamen: 4 semestre Credits: 102 Grad, der giver: Master i Administration Campus hvor den tilbydes: Hermosillo

ProgrambeskrivelseGenerelt mål

Uddannelse af kandidater med en integreret profil, højt kvalificeret i retning af organisationer gennem dannelse og anvendelse af viden om administrative videnskaber, udvikling af mennesker og konkurrenceevne til opnåelse af den institutionelle mission i en sammenhæng med stigende kompleksitet, globalitet og bæredygtighed.

Specifikke målFremme systemisk, kritisk og kreativ tænkning med en holdning til permanent læring, der giver læreren mulighed for at udvikle højere ordens administrative færdigheder til generering af bæredygtige løsninger på samfundets udfordringer.Udvikle en uddannelse, der omfatter værdier som etik, ærlighed, tolerance, respekt, engagement, forståelse og ansvar, der letter personlig vækst.Bidrage til styrkelse af værdier og holdninger, der gør det muligt for læreren at relatere, leve med andre, arbejde som hold, handle med bæredygtigt ansvar fremme bevidsthed om udvikling af mennesker og opnåelse af den institutionelle mission.Giv læreren uddannelsesmæssige erfaringer, der muliggør udviklingen af den teoretiske, heuristiske og aksiologiske viden, som understøtter administrativ knowhow, relateret til organisatoriske problemer, og som kræver professionel præstation i forskellige samfundsgrupper.Hvad vil dine kompetencer være, når du afslutter programmet?Graduate ProfilProfessionelt felt Master i Administration kan arbejde i virksomheder, organisationer, institutioner og virksomheder i forbindelse med produktive og sociale sektorer, offentlige eller private, implementering af planlægning, ledelse og retningsstrategier, der giver mulighed for at optimere ressourcer og nå deres mål. Kandidatuddannelsen som selvstændig professionel tilbyder sine kvalificerede tjenester inden for rådgivning, rådgivning og retning for planlægning og udvikling af... [-]
Mexico Hermosillo
Kontakt skolen
Spanish (Mexican)
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk