MASTERSTUDIES

Find de bedste Fjernundervisning Anvendt matematik i Spanien her

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Top Fjernundervisning Anvendt matematik i Spanien. Få alt information om Fjernundervisning Anvendt matematik og kontakte skolen i Spanien!

2 Resultater i Anvendt matematik, Spanien, Fjernundervisning Filter

Master i industriel matematik

Universidade da Coruña
Spanien, En Coruña + 8 Mere
Ledelseskurser
September 2020
<
Fuldtid
<
3 semestre
Spansk
på universitet

Den universitetscenter Master i Industriel matematik (M2i) er arrangeret af de tre galiciske universiteter, sammen med universiteter Carlos III og polytekniske universitet i M ...

Læs mere

Kandidatgrad i datamatisk matematik

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Spanien, Castellón de la Plana
Ledelseskurser
September 2020
<
Fuldtid
Spansk
på universitet
Online

Det overordnede mål med kurset er at træne i Computational Mathematics, en omfattende og integreret måde, fagfolk inden for matematisk modellering af problemer i branchen og v ...

Læs mere