Filter
Kandidatgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Find mastergrad i Applied Sciences her!

At gennemføre en kandidatgrad på ethvert felt er en spændende indsats, fordi det markerer væksten i ens akademiske og karriere. Masters grader er avancerede grader, der kræver forudgående uddannelse og erfaring inden for bestemte områder, og de er designet til at hjælpe fagfolk engagere sig dybere med deres valgte felter.

Du kan måske finde dig selv at spørge, "Hvad er en kandidat i Applied Sciences?" Det er et program, der arbejder med fagfolk, der bygger karriere, der spænder over de videnskabelige discipliner, herunder teknik og teknologi. Disse programmer tilbyder typisk en stærk vægt i to eller flere videnskaber, og kurser kan bygges omkring de praktiske anvendelser og resultater inden for fagene. Fakultetet i disse programmer spænder over disciplinerne, ofte med flere publikationer på forskellige områder med vægt selv.

I dette uddannelsesprogram kan eleverne lære praktisk eksperimentdesign, laboratoriedokumentationsprocedurer og tidsstyringsfærdigheder, der kan hjælpe dem med at gå videre på deres områder. Da anvendte videnskabsgrader anvendes på tværs af flere brancher, sikrer evnen til at tilpasse den disciplinære vægt for hver elev at de læres på de mest relevante måder.

Programmer på dette niveau tager normalt to til tre år, for de fleste fuldtidsstuderende kan gennemføre. Udgifterne til programmet varierer betydeligt fra en skole til den næste og fra et land til et andet, så det er vigtigt at undersøge hver enkelt skoles undervisning.

Anvendte videnskabelige kandidater er ofte søgt som laboratorieteknikere af mange virksomheder over hele verden. Sygeplejersker med yderligere grader i anvendt videnskab kan også være i stor efterspørgsel. Anvendte videnskabshøjere kan endda finde arbejde som compliance specialister i kvalitetskontrolprogrammer. Deres brede vifte af videnskabelig viden og dens anvendelser til real-world ingeniørproblemer kan forberede dem på sådanne detaljerede tekniske positioner.

De fleste universiteter, der tilbyder en bred vifte af videnskabelige uddannelser tilbyder en anvendt videnskab grad. Find et stærkt online-program på et sted efter eget valg i dag. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:

1 Results in Applied Sciences

Missouri State University

Det MNAS programmet er den eneste af sin slags i det sydvestlige Missouri-regionen. Dette unikke program byder på et bredt spektrum af muligheder for at vælge to fagområd ... [+]

Master of Natural og Applied Sciences

Hvorfor forfølge MNAS grad på Missouri State?

Vælg to fokusområder til at tilpasse dit studium. Hver vægt område vil hjælpe dig med at udvide din nuværende videnskabelige viden og kapaciteter. Du vil arbejde direkte med et rådgivende udvalg dedikeret til at hjælpe dig med at opfylde dine faglige og professionelle mål. Du vil blive matchet til et fakultet medlem, der vil give advisement, samt hjælpe dig med at designe dit studium. Dette tværfaglige program giver dig mulighed for at vælge områder i flere afdelinger og skoler. Den MNAS vil øge din omsættelighed ved at udvikle et avanceret sæt af færdigheder. Du vil have adgang til state-of-the-art faciliteter til forskning og andre akademiske bestræbelser. Ved at opnå denne avancerede grad, du åbner flere karrieremuligheder i videnskaberne. ... [-]
USA Springfield
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk