MASTERSTUDIES.DK

Master Architectural Analytics i Vancouver - Master Architectural Analytics

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Canada er det bedste land til at forfølge din videregående uddannelse, hvis du er en interaktiv person. Næsten hver etnisk gruppe er repræsenteret i Canada og dermed er det 'sa multikulturelle samfund. Sprogbarrieren er ikke et problem for udenlandske studerende, da Canada betragtes som verdens 's leder i sprogundervisning.

British Columbia er hjemsted for hundredvis af højere uddannelsesinstitutioner, hvor studerende fra Canada og i hele verden kan deltage for at nå enten eksamensbevis eller eksamensbeviser. Private karriere kollegier og institutter bliver også brugt til at tilbyde højere uddannelsestilbud til borgerne i regionen i dag.

Master grad programmer i Architectural Analytics i Canada, Vancouver. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Architectural Analytics, Vancouver Filter

Master of Engineering Ledelse i High Performance Buildings

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
på universitet Fuldtid 12 måneder January 2020 Canada Vancouver

Master of Engineering Leadership (MEL) i High Performance Buildings er designet til ingeniører og arkitekter, der ønsker at gøre en forskel i bygningssektoren.