MASTERSTUDIES.DK

Find dit Master-program i Architecture i Europa her!

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Arkitekturstudier fokuserer på bygningens og hjemmedesignets historie i forbindelse med kunstbevægelser. Studerende kan lære om berømte arkitekter, såvel som forskellige arkitektoniske stilarter i hele Amerika og Europa.

Der er mere end fire tusinde videregående uddannelser organisationer i Europa, fra førende forskningsinstitutioner til små, undervisnings-fokuserede universiteter. Europa selv er ikke så meget anderledes end andre kontinenter, og nåede fra polarcirklen til Afrikas kyst.

Masters Degree i Architecture i Europa. Få alle mester i Architecture information og kontakte skolen i Europa direkte!

44 Resultater i Architecture, Europa Filter

Master i arkitektur og bydesign

Umeå University - Faculty of Science and Technology
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Sverige Umeå

Ønsker du at deltage i udformningen af ​​bæredygtig arkitektur og udvikle socialt bare byer til fremtiden? Kandidatuddannelsen i arkitektur og bydesign arbejder i mellem det kunstneriske og det videnskabelige fagområde. Programmet er præget af et konsekvent fokus på bæredygtighed og har en sonderende og eksperimentel profil med lærere fra hele verden.

ReADs - Master i Retail Arkitektur og Design til sociale og kommercielle formål

IUAV University of Architecture in Venice, Italy
på universitet Fuldtid 1 år November 2019 Italien Venice

ReADs er et niveau 1 Postgraduate Specialization Program for nye kandidater og fagfolk, der ønsker at erhverve de grundlæggende færdigheder til at udtænke og designe RETAIL rum, arkitekturer og oplevelser til kommercielle og sociale steder.

Kandidatuddannelsen i Arkitektur og Design Business Management

International University of Catalonia
på universitet Fuldtid Deltid 1 år September 2019 Spanien Barcelona + 1 mere

Kandidatuddannelsen i arkitektur og design Business Management bestræber sig på at sikre, at du vil være i stand til at bringe særegent værdi til dit erhverv gennem virksomhedskendskab. Denne viden vil styrke din evne til at udvide din forretning og øge dine chancer for at blive med de førende virksomheder i din sektor, der har brug for fagfolk med teknisk viden og et alsidigt, innovativt og strategisk forretningssind.

MRes Arkitektur, Kommunikation, Design, Kunst

Royal College of Art
på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Det Forenede Kongerige London

Masters of Research (MRes) RCA tilbyder tidlig karriere forskerstuderende mulighed for at udvikle og demonstrere mestring i teori, metoder og praksis inden for forskning inden for et kunst og design miljø.

MArch (Hons) i arkitektur

University of Dundee
på universitet Fuldtid 5 år September 2019 Det Forenede Kongerige Dundee

Vi uddanner ressourcefulde og tilpasningsfulde arkitekter, som er i stand til at reagere kreativt på kravene i et komplekst og skiftende miljø.

Integreret grad (bachelor og master) i arkitektur

Politehnica University Timisoara
på universitet Fuldtid 6 år September 2019 Rumænien Timișoara

Med en 6-årig studieperiode giver den integrerede bachelor- og kandidatgrad i arkitektur et holistisk billede af de komplekse parametre, der definerer arkitekturpraksis. I løbet af de 12 semestre får de studerende teoretisk, æstetisk og teknologisk viden inden for både arkitektur og bydesign samt fra relaterede og komplementære fag inden for billedkunst, humaniora, teknik og teknologi, som alle giver tilstrækkelig viden til at matche kravene Af de fremtidige kunder.

Online Master i Web Design

LaBasad - Barcelona School of Arts & Design
Online Fuldtid 12 måneder Åben tilmelding Spanien Barcelona Spain Online + 1 mere

Med kandidatuddannelsen i webdesign opnås en specifik grafisk designuddannelse i webmiljøet. I løbet af masteren vil den studerende kunne forstå arkitekturen af ​​et multimedieprojekts websted, anvendelighed og strategi gennem design af grafisk interface.

Master i renovering af bygninger og faciliteter

European Polytechnical University
på universitet Fuldtid October 2019 Bulgarien Pernik

Uddannelsen har til formål at yde specialuddannelse inden for renovering, genopbygning og modernisering af bygninger og faciliteter. Dette mål opnås gennem udvidelse og berigelse af teoretisk viden til forberedelse af studerende, der muliggør realisering af kandidater i en lang række aktiviteter inden for byggeri.

Master i Global Design - Interiørdesign og Arkitektur

DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura
på universitet Fuldtid 700 timer January 2020 Spanien Madrid

Master i Arkitektur og Indretningsdesign af Dmad i Madrid er den optimale træning for dem, der ønsker at være interiør design fagfolk. Tilliden til dette komplette træningsprogram er sådan, at den studerende har en garanteret praksis eller præ-arbejde i Dmad designstudiet, som gør det muligt for ham at anvende den viden, der er erhvervet i Master, i virkelige projekter.

MArch Arkitektur

Nottingham Trent University: School of Architecture, Design and the Built Environment
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Dette kursus er designfokuseret med vægt på en forskningsinformeret tilgang, som udvikler arkitekter med et bredt perspektiv - kompetent til at arbejde inden for både lokale og globale samfund og sammenhænge. Akkrediteret af Royal Institute of British Architects (RIBA) fokuserer kurset på produktiv arkitektur, hvor man lægger vægt på 'tænkning og fremstilling' inden for bestemte steder og sammenhænge.

Master i arkitektur og bydesign

Technical University of Liberec
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Tjekkiet Liberec

Den kandidat er en arkitekt med alsidig uddannelse i arkitektonisk struktur design, interiør og urbanistiske værker. Studierne afsluttes med den endelige statseksamen, hvoraf en del er eksaminer i kunst- og arkitekturhistorie, støttestrukturer, bygningskonstruktion og et disses forsvar.

Master i arkitektur

University of Lincoln
på universitet Fuldtid 1 år August 2019 Det Forenede Kongerige Boston

Kurset sigter mod at tiltrække en gruppe af studerende fra hele verden og søger at give dig mulighed for at opbygge dit eget globale netværk af samarbejdspartnere.

Kandidatuddannelsen i arkitektur

University of Navarra
på universitet Fuldtid 10 måneder October 2019 Spanien Pamplona

MUA uddanner arkitekterne, som det nuværende marked kræver. Kandidatgrad i arkitektur, der omfatter uddannelse i erhvervslivet, viden om projektledelse og færdiggørelse af obligatorisk professionel praksis. Kandidatuddannelsen i arkitektur fra Universidad de Navarra er en kandidatgrad, der gør det muligt at udøve arkitekten i Spanien i et fagligt miljø, hvor sammen med balancen mellem teknisk og kreativ træning er et højt integrationsniveau af viden og kapacitet til innovation og ledelse.

MArch Arkitektur Design og Bygning

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Dette kursus fokuserer på rollen og anvendelsen af ​​materialer og teknologi i skabelsen af ​​moderne arkitektur.

Master i arkitektur og bydesign

Brno University of Technology
på universitet Fuldtid 2 - 4 år September 2019 Tjekkiet Brno

Forberedelse af en gradueret arkitekt for at blive en kreativ ekspert i hele hans komplekskompleks, der er i stand til at klare design og ledelsesopgaver i processen med kapitalkonstruktion.