MASTERSTUDIES.DK

Master Architecture i Semarang - Master Architecture

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Arkitekturstudier fokuserer på bygningens og hjemmedesignets historie i forbindelse med kunstbevægelser. Studerende kan lære om berømte arkitekter, såvel som forskellige arkitektoniske stilarter i hele Amerika og Europa.

Indonesien har vedtaget en uddannelsessystem af høj kvalitet, som giver undervisning i tre grundlæggende niveauer med det højeste niveau er den universitetsniveau. Senest landet opgraderet fem gymnasier til fuldt universitet niveauer med et mål af imødekommende selv internationale studerende, der måtte ønske at studere i Indonesien. Videregående uddannelser i Indonesien er akkrediteret af National Accreditation Board for videregående uddannelse. Nationen 's hovedstad er Jakarta.

Denne by har en af ​​de største universiteter i Indonesien: Semarang State University. Desuden er dette sted er et knudepunkt for berømte universiteter som Soegijapranata Katolske Universitet, Sultan Agung Islamic University og Dian Nuswantoro University.

Master grad programmer i Architecture i Indonesien, Semarang. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Architecture, Semarang Filter

Master i arkitektur

Diponegoro University
på universitet Fuldtid April 2019 Indonesien Semarang

Master i Arkitektur fokuserer på Tropical Architecture kompatibel med indonesiske klima og geografi