Filter
Kandidatgrader
Kroatien Split Studietype: alle Hastighed: alle

Master Architecture i Split - Master Architecture

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Studerende, der er interesseret i anvendt matematik, kan vælge at forfølge arkitekturstudier. Mange klasser lærer individer hvordan man designer omkostningseffektive, visuelt iøjnefaldende og strukturelt gennemførlige boliger og bygninger ved at understrege tekniske principper og problemløsningsteknikker.

Kroatien er et godt valg for studerende, der ønsker at studere på et sted kendt for sin smukke kyst, sin blanding af Middelhavet og sydøsteuropæiske charme og rige historiske og kulturelle arv.

The University of Split er ansigtet af denne kroatiske by, men nye skoler er up-kommende hvert år. Byen er meget støttende af udlændinge og dermed betyder selv internationale studerende kan rummes komfortabelt mens virksomheden deres studier her.

Master grad programmer i Architecture i Kroatien, Split. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Architecture, Split

Grader
Sted
Kroatien
Split
Studietype
Hastighed
Faculty of Civil Engineering, Architecture and Geodesy - University of Split

Programmet tager sigte på at gøre det muligt for studerende til kompetent at løse komplekse arkitektoniske opgaver i et usædvanligt krævende Middelhavet miljø. ... [+]

mester i arkitektur og byplanlægning i Middelhavet miljø

Som i studieåret 2013/2014 University of Split vil levere en ny kandidat studium af arkitektur i det engelske sprog, yde de studerende graden af ​​Master of Science i arkitektur og byplanlægning i Middelhavet miljø. Universitetet undersøgelse af arkitektur på University of Split har eksisteret siden 2003, i mellemtiden opnåede international anerkendelse, om oprettelse af et omfattende samarbejde med en række universiteter i Europa (Zürich, Winterthur, Aachen, Madrid, osv) og Japan (Tokyo). Det er blevet en fornem undersøgelse program for arkitektur på grund af de gode færdigheder i de enkelte discipliner, såsom arkitektonisk design, byplanlægning og bevarelse, samt til den vellykkede bestræbelse at kombinere dem i tværfaglige kompetencer.... [-]

Kroatien Split
October 2019
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk