MASTERSTUDIES.DK

Master Architecture i Timișoara - Master Architecture

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Arkitekturstudier forbereder eleverne til at designe boliger og bygninger til private kunder og virksomheder. Studerende kan lære at bruge en række forskellige computerprogrammer til at designe et funktionelt rum. De kan også lære at professionelt samarbejde med kunder og inden for hold.

Rumænske universitetsuddannelser højt værdsat og anerkendt i og uden for Europa, laveste studieafgift og levende omkostninger i Europa. Rumænerne har en gammel og rig historie, især i hovedstaden Bukarest med sine 2 millioner mennesker. Internationale studerende er villige til at studere i Rumænien kan anvende enten til Ministeriet for Uddannelse og Forskning, eller til den valgte rumænske universitet, med henblik på at modtage Letter of Acceptance.

Beliggende på den østlige del af Rumænien Uralbjergene er Timisoara by. Det har lidt over 1 million indbyggere. Timisoara er en af ​​de vigtigste industrielle knudepunkter i Rumænien. Det har over et dusin universiteter.

Master grad programmer i Architecture i Rumænien, Timișoara. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Architecture, Timișoara Filter

Integreret grad (bachelor og master) i arkitektur

Politehnica University Timisoara
på universitet Fuldtid 6 år September 2019 Rumænien Timișoara

Med en 6-årig studieperiode giver den integrerede bachelor- og kandidatgrad i arkitektur et holistisk billede af de komplekse parametre, der definerer arkitekturpraksis. I løbet af de 12 semestre får de studerende teoretisk, æstetisk og teknologisk viden inden for både arkitektur og bydesign samt fra relaterede og komplementære fag inden for billedkunst, humaniora, teknik og teknologi, som alle giver tilstrækkelig viden til at matche kravene Af de fremtidige kunder.