MASTERSTUDIES.DK

Master Architecture i Rumænien - Master Rumænien

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Arkitekturstudier forbereder eleverne til at designe boliger og bygninger til private kunder og virksomheder. Studerende kan lære at bruge en række forskellige computerprogrammer til at designe et funktionelt rum. De kan også lære at professionelt samarbejde med kunder og inden for hold.

Rumænien er et land beliggende i skæringspunktet mellem Central-og Sydøsteuropa, der grænser op til Sortehavet. Kom til Rumænien er let fra næsten alle dele af verden, på grund af sin stilling, samt det faktum, at det er tjent med en bred vifte af transport typer og virksomheder. Rumænske universiteter tilbyder stort udvalg af bachelor-og postgraduate programmer i rumænsk, engelsk, fransk og tysk.

Master grad programmer i Architecture i Rumænien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Architecture, Rumænien Filter

Integreret bachelor og master i arkitektur

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)
på universitet Fuldtid 6 år October 2019 Rumænien Bucharest

Denne Arkitektur Program er den direkte efterkommer af den første rumænske højere Kunstakademiets Arkitektskole, der blev grundlagt i 1892.

Integreret grad (bachelor og master) i arkitektur

Politehnica University Timisoara
på universitet Fuldtid 6 år September 2019 Rumænien Timișoara

Med en 6-årig studieperiode giver den integrerede bachelor- og kandidatgrad i arkitektur et holistisk billede af de komplekse parametre, der definerer arkitekturpraksis. I løbet af de 12 semestre får de studerende teoretisk, æstetisk og teknologisk viden inden for både arkitektur og bydesign samt fra relaterede og komplementære fag inden for billedkunst, humaniora, teknik og teknologi, som alle giver tilstrækkelig viden til at matche kravene Af de fremtidige kunder.