MASTERSTUDIES.DK

Master Architecture i A Coruña - Master Architecture

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Studerende, der er interesseret i anvendt matematik, kan vælge at forfølge arkitekturstudier. Mange klasser lærer individer hvordan man designer omkostningseffektive, visuelt iøjnefaldende og strukturelt gennemførlige boliger og bygninger ved at understrege tekniske principper og problemløsningsteknikker.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Master grad programmer i Architecture i Spanien, A Coruña. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Architecture, A Coruña Filter

Master i arkitektonisk restaurering

Universidade da Coruña
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien A Coruña

The Master 's Degree i Architectural Rehabilitering er et officielt årlige cyklus varighed undersøgelser har til formål at give avanceret uddannelse inden for inspektion og intervention i bygningsarv.

Master i Arkitektur

Universidade da Coruña
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien A Coruña

kvalificerende titel for udøvelsen af ​​det lovregulerede erhverv Arkitekt, der skal være til stede efter Degree i Architectural Studies.