Filter
Kandidatgrader
Spanien Madrid Studietype: alle Hastighed: alle

Master Architecture i Madrid - Master Architecture

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Arkitekturstudier fokuserer på bygningens og hjemmedesignets historie i forbindelse med kunstbevægelser. Studerende kan lære om berømte arkitekter, såvel som forskellige arkitektoniske stilarter i hele Amerika og Europa.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Madrid by er hovedstaden i Spanien. Det er et storbyområde med over 3 millioner indbyggere. Det har en arena kaldet Las Ventas, der vært for den årlige tyrefægtning begivenhed. Byen har mange offentlige og private universiteter.

Master grad programmer i Architecture i Spanien, Madrid. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Architecture, Madrid

Grader
Sted
Spanien
Madrid
Studietype
Hastighed
DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura

Master i Arkitektur og Indretningsdesign af Dmad i Madrid er den optimale træning for dem, der ønsker at være interiør design fagfolk. Tilliden til dette komplette trænin ... [+]

Hvad er vores metode ? Studerende deltager i virkelige projekter med en fysisk klient, således at de udover at modtage teoretiske klasser sætter deres viden i praksis. Dette er kun muligt, fordi DMAD er skole og studerede design, så vores studerende lærer håndværket designer samarbejder om vores projekter.Små grupper

Vores undervisningsmetode er nyskabende og er baseret på skræddersyet og personlig undervisning. Hvert modul undervises af specialiserede lærere i sektoren, så de kan lede den studerende i faglige aspekter ud over klasseværelserne.

Dmad er ikke bare en skole , men et sted hvor du vil finde al den nødvendige støtte til at starte din professionelle karriere i verden af design.... [-]

Spanien Madrid
January 2020
Fuldtid
700 timer
på universitet
Læs mere på dansk