Filter
Kandidatgrader
Sverige Stockholm Studietype: alle Hastighed: alle

Master Architecture i Stockholm - Master Architecture

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Studerende, der er interesseret i anvendt matematik, kan vælge at forfølge arkitekturstudier. Mange klasser lærer individer hvordan man designer omkostningseffektive, visuelt iøjnefaldende og strukturelt gennemførlige boliger og bygninger ved at understrege tekniske principper og problemløsningsteknikker.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Som den største by i Sverige, Stockholm har over 1,3 millioner mennesker i byområdet. Byen består af flere øer, og det er hovedstaden i Sverige. Stockholm har over 10 universiteter og højere læreanstalter.

Master grad programmer i Architecture i Sverige, Stockholm. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Architecture, Stockholm

Grader
Sted
Sverige
Stockholm
Studietype
Hastighed
KTH Royal Institute of Technology

Det overordnede mål er at sikre individuel progression og omfattende forståelse af feltet og relaterede vidensområder. ... [+]

Det overordnede mål er at sikre individuel progression og omfattende forståelse af feltet og relaterede vidensområder.

Vores mission er at uddanne kvalificerede konsulenter og ledere med en kapacitet til at udvikle det byggede miljø med hensyn til design, teknologi, økonomi, kvalitet, æstetik og langsigtet bæredygtighed.

Karriere

Tackle de udfordringer i forbindelse med bæredygtig udvikling, samtidig udvikle urbane landskaber og bygninger, der tilbyder livskvalitet og rige forretningsmuligheder, kræver innovative arkitektoniske strategier, nye teknologier og de økonomiske og sociale initiativer. Studerende vil forlade uddannelsen godt rustet til at komme ind på arbejdspladsen med en bred vifte af kompetencer, der letter en vellykket karriere.... [-]

Sverige Stockholm
August 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk