Filter
Kandidatgrader
Tyrkiet Izmir Studietype: alle Hastighed: alle

Master Architecture i Izmir - Master Architecture

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Arkitekturstudier forbereder eleverne til at designe boliger og bygninger til private kunder og virksomheder. Studerende kan lære at bruge en række forskellige computerprogrammer til at designe et funktionelt rum. De kan også lære at professionelt samarbejde med kunder og inden for hold.

Tyrkiet, officielt Republikken Tyrkiet, er et transkontinentale land, som ligger for det meste på Anatolien i det vestlige Asien og på East Thrakien i det sydøstlige Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltager i paneuropæiske udvekslingsprogrammer for studerende (Socrates, Erasmus og lignende). Nogle har også aftaler med ikke-europæiske universiteter, også.

Izmir har omkring fire millioner borgere og er hjemsted for ni forskellige universiteter. Det er også her tredje amerikanske Space Camp i verden ligger. Det betyder at du kan lære næsten alt der, herunder hvordan man kan være en astronaut.

Master grad programmer i Architecture i Tyrkiet, Izmir. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Architecture, Izmir

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Yasar University

Master Program for indretningsarkitektur tilbyder studerende ekspertise i interiør layout og design. Programmet sigter mod at give indretningsarkitekter med evnen til at ... [+]

Master Program for indretningsarkitektur tilbyder studerende ekspertise i interiør layout og design.

Programmet sigter mod at give indretningsarkitekter med evnen til at skabe æstetiske, funktionelle og bæredygtige løsninger, ved hjælp af deres høje standard af faglig viden og er baseret på en stærk baggrund i design.

Arkitektur kræver, at eleverne udvikler deres "kreative færdigheder". Det kræver også, at eleverne udvikler deres kulturelle baggrund. Studerende vil derfor blive bedt om at deltage i forskellige kulturelle aktiviteter og udvikle deres entreprenørielle evner. Alle bestræbelser vil blive brugt for at gøre deres uddannelse en farverig én.

Traditionel arkitektur og byggeteknikker optager en del af pensum. Men de studerende vil også blive undervist i nutidens teknikker og materialer. Hver studerende forventes at have erhvervet en god færdighed i computerstøttet design på tidspunktet for sin eksamen. Sammen med andre færdigheder, vil hver elev have nået kapacitet finde en beskæftigelse i udlandet nemt. Dette kræves af de nuværende relationer Tyrkiet med EU og den internationale arena for arkitektur.... [-]

Tyrkiet Izmir
September 2019
Fuldtid
1.5 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Yasar University

Ligesom Institut for Interior Design, Institut for Arkitektur tilhører Det Tekniske Fakultet og arkitektur. På trods af visse forskelle, meget af pensum i disse to afdeli ... [+]

Ligesom Institut for Interior Design, Institut for Arkitektur tilhører Det Tekniske Fakultet og arkitektur. På trods af visse forskelle, meget af pensum i disse to afdelinger følger samme retning som oftest kører parallelt. Dette er så ikke kun fordi de to discipliner er nære slægtninge til hinanden, men også fordi det letter overførsel af studerende fra den ene disciplin til den anden, hvis de ønsker at gøre det.

Hovedformålet med denne uddannelse er at lære eleverne de vigtige færdigheder, de ville har brug for i fremtiden. Desuden er det menes at være vigtigt, at de studerende får en oprigtig kærlighed til dette erhverv, hvis de skal have succes i fremtiden. I denne retning, foruden obligatorisk praksis i kontorer eller byggepladserne, de studerende vil blive introduceret realiteterne i professionelle liv under dynamiske forhold - kan det være inden for eller uden for akademiske liv.... [-]

Tyrkiet Izmir
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk