MASTERSTUDIES.DK

Master Architecture i England - Master Architecture

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Studerende, der er interesseret i anvendt matematik, kan vælge at forfølge arkitekturstudier. Mange klasser lærer individer hvordan man designer omkostningseffektive, visuelt iøjnefaldende og strukturelt gennemførlige boliger og bygninger ved at understrege tekniske principper og problemløsningsteknikker.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Master grad programmer i Architecture i Det Forenede Kongerige, England. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

10 Resultater i Architecture, England Filter

MArch Arkitektur

University of Salford
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Manchester

Vores moderne Master of Architecture (MArch) program kombinerer det bedste af teori og praksis for at gøre dig klar til professionel praksis, gå ind på kontorer eller engagere sig med MPhil og PhD forskning. Vores unikke praktisk program integrerer erhvervserfaring med akademisk studie; Når du er færdig med din uddannelse, vil du gennemføre brancheplaceringer, hvor du vil tage en aktiv rolle i at skabe arkitektur og øge praksis.

Arkitektur (ARB / riba del 2 undtagelse), marts

University of Greenwich
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 3 år August 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Marchen Architecture program er for kandidater i arkitektur med ARB / RIBA Part 1, der ønsker at få dispensation fra ARB / RIBA Part 2. Vores mål er at forberede eleverne til det komplicerede moderne arkitektonisk praksis ved at give en rig blanding af streng akademisk og professionel undervisning.

MArch i arkitektur

London South Bank University
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Akkrediteret af Royal British Institute of Architects (RIBA), tilbyder dette postgraduate diploma den faglige tildeling af RIBA del 2. Kurset tilbydes på heltid og deltid.

Master of Architecture (MArch) (RIBA pt II)

University of Westminster
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige London

MArch (del 2) er et veletableret og velrenommeret kursus, der er foreskrevet af ARB og godkendt af RIBA for at give undtagelse fra anden fase af faglig uddannelse. Kurset lægger vægt på innovativt designarbejde og udvikling af en omsorgsfuld og kritisk tilgang til arkitekturets studier og praksis.

Master i arkitektur

University of Lincoln
på universitet Fuldtid 1 år August 2019 Det Forenede Kongerige Boston

Kurset sigter mod at tiltrække en gruppe af studerende fra hele verden og søger at give dig mulighed for at opbygge dit eget globale netværk af samarbejdspartnere.

Master i arkitektur (MArch)

University of Lincoln
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 5 år September 2019 Det Forenede Kongerige Boston + 1 mere

Dette erhvervsuddannelse har til formål at give en højkvalitetsuddannelse til håbende arkitekter. Programmet er foreskrevet af Architects Registration Board og valideret af Royal Institute of British Architects.

Master of Architecture

University of Lincoln
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 5 år August 2019 Det Forenede Kongerige Boston + 1 mere

Dette erhvervsuddannelse giver fleksibilitet til at skræddersy din læring inden for rammer, der opfylder kravene fra Royal Institute of British Architects (RIBA) og Architects Registration Board (ARB).

MArch Arkitektur

Nottingham Trent University: School of Architecture, Design and the Built Environment
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Dette kursus er designfokuseret med vægt på en forskningsinformeret tilgang, som udvikler arkitekter med et bredt perspektiv - kompetent til at arbejde inden for både lokale og globale samfund og sammenhænge. Akkrediteret af Royal Institute of British Architects (RIBA) fokuserer kurset på produktiv arkitektur, hvor man lægger vægt på 'tænkning og fremstilling' inden for bestemte steder og sammenhænge.

MArch Arkitektur Design og Bygning

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Dette kursus fokuserer på rollen og anvendelsen af ​​materialer og teknologi i skabelsen af ​​moderne arkitektur.

MRes Arkitektur, Kommunikation, Design, Kunst

Royal College of Art
på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Det Forenede Kongerige London

Masters of Research (MRes) RCA tilbyder tidlig karriere forskerstuderende mulighed for at udvikle og demonstrere mestring i teori, metoder og praksis inden for forskning inden for et kunst og design miljø.