Filter
Kandidatgrader
Det Forenede Kongerige England Nottingham Studietype: alle Hastighed: alle

Master Architecture i Nottingham - Master Architecture

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Studerende, der er interesseret i anvendt matematik, kan vælge at forfølge arkitekturstudier. Mange klasser lærer individer hvordan man designer omkostningseffektive, visuelt iøjnefaldende og strukturelt gennemførlige boliger og bygninger ved at understrege tekniske principper og problemløsningsteknikker.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Nottingham er kendt for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemsted for to universiteter, der har mere end 60 tusinde studerende, 12 tusind hvoraf er internationale.

Master grad programmer i Architecture i Det Forenede Kongerige, Nottingham. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Architecture, Nottingham

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Nottingham Trent University: School of Architecture, Design and the Built Environment

Dette kursus er designfokuseret med vægt på en forskningsinformeret tilgang, som udvikler arkitekter med et bredt perspektiv - kompetent til at arbejde inden for både lok ... [+]

MArch Arkitektur

Dette kursus er designfokuseret med vægt på en forskningsinformeret tilgang, som udvikler arkitekter med et bredt perspektiv - kompetent til at arbejde inden for både lokale og globale samfund og sammenhænge. Akkrediteret af Royal Institute of British Architects (RIBA) fokuserer kurset på produktiv arkitektur, hvor man lægger vægt på 'tænkning og fremstilling' inden for bestemte steder og sammenhænge.

Dette kursus tager sigte på at udvikle globale arkitekter, der er dygtige til at arbejde inden for både lokale og internationale sammenhænge. Du vil drage fordel af:

et livligt, tværfagligt undervisnings- og læringsmiljøfritagelse fra del 2-undersøgelser til RIBAet entusiastisk stabsteam støttet af anerkendte praktikere med fremtrædende gæsteprofessorerhelt ny undervisning, CAD og studie rum i en bymidte placeringmuligheder for levende projekter og udvikling af individuelle arkitektoniske specialiseringerbesøg og udflugter, herunder en international studietur (inkluderet i dine gebyrer)en forpligtelse til bæredygtighed underliggende læseplanen.... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus fokuserer på rollen og anvendelsen af ​​materialer og teknologi i skabelsen af ​​moderne arkitektur. ... [+]

Denne 12 måneders MArch Architecture Design og Build fokuserer på forholdet mellem design og fysisk skabelse af rummet. Kurset vil undersøge arten af ​​fremstilling og produktion som de vedrører arkitektonisk design og praksis.

Kurset er designet til at sikre, at eleverne får mulighed for at lære om arkitektur ved at forstå, forstå materialer gennem en praktisk udforskning i deres ansøgning og i sidste ende at udvikle et kritisk svar på konsekvenserne af designbeslutninger på mennesker og steder.

Et bemærkelsesværdigt træk ved dette kursus er udviklingen af ​​designideer på skalaen 1: 1, og integrationen med arkitekturstuderende danner varierende baggrunde og erfaringsniveauer.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk