MASTERSTUDIES.DK

Master Architecture i Nottingham - Master Architecture

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Studerende, der er interesseret i anvendt matematik, kan vælge at forfølge arkitekturstudier. Mange klasser lærer individer hvordan man designer omkostningseffektive, visuelt iøjnefaldende og strukturelt gennemførlige boliger og bygninger ved at understrege tekniske principper og problemløsningsteknikker.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Nottingham er kendt for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemsted for to universiteter, der har mere end 60 tusinde studerende, 12 tusind hvoraf er internationale.

Master grad programmer i Architecture i Det Forenede Kongerige, Nottingham. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Architecture, Nottingham Filter

MArch Arkitektur

Nottingham Trent University: School of Architecture, Design and the Built Environment
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Dette kursus er designfokuseret med vægt på en forskningsinformeret tilgang, som udvikler arkitekter med et bredt perspektiv - kompetent til at arbejde inden for både lokale og globale samfund og sammenhænge. Akkrediteret af Royal Institute of British Architects (RIBA) fokuserer kurset på produktiv arkitektur, hvor man lægger vægt på 'tænkning og fremstilling' inden for bestemte steder og sammenhænge.

MArch Arkitektur Design og Bygning

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Dette kursus fokuserer på rollen og anvendelsen af ​​materialer og teknologi i skabelsen af ​​moderne arkitektur.