Filter
Kandidatgrader
Det Forenede Kongerige Northern Ireland Studietype: alle Hastighed: alle

Master Architecture i Northern Ireland - Master Architecture

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Arkitekturstudier forbereder eleverne til at designe boliger og bygninger til private kunder og virksomheder. Studerende kan lære at bruge en række forskellige computerprogrammer til at designe et funktionelt rum. De kan også lære at professionelt samarbejde med kunder og inden for hold.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Master grad programmer i Architecture i Det Forenede Kongerige, Northern Ireland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Architecture, Northern Ireland

Grader
Sted
Det Forenede Kongerige
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

En spændende, kreativ kandidatgrad med akkreditering fra ARB og RIBA, for studerende med en første grad i arkitektur, der ønsker at avancere deres studier til den endelig ... [+]

Oversigt

En spændende, kreativ kandidatgrad med akkreditering fra ARB og RIBA, for studerende med en første grad i arkitektur, der ønsker at avancere deres studier til den endelige kvalifikation som praktiserende arkitekt.

Kursusindhold

Dit fokus vil være at undersøge forholdet mellem kritisk praksis, design og forskning i udarbejdelse af arkitektoniske forslag. Arbejdet produceret igennem denne toårige Master er et samarbejde mellem dig, vores akademikere og praktiserende arkitekter.

Vores studie er opdelt i fem tematiske studiegrupper, hver ledet af et par vejledere. Hver af grupperne har også en ekstern 'konsulent', som vil bidrage til undervisning i løbet af året.

... [-]
Det Forenede Kongerige Belfast
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk