Filter
Kandidatgrader
Det Forenede Kongerige Northern Ireland Belfast Studietype: alle Hastighed: alle

Master Architecture i Belfast - Master Architecture

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Arkitekturstudier forbereder eleverne til at designe boliger og bygninger til private kunder og virksomheder. Studerende kan lære at bruge en række forskellige computerprogrammer til at designe et funktionelt rum. De kan også lære at professionelt samarbejde med kunder og inden for hold.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Belfast har to universiteter - Dronning 's University Belfast og University of Ulster. Der er også Belfast Institut for efteruddannelse og videregående uddannelse, nu kendt som Belfast Metropolitan College, en af ​​de største gymnasier i England med 55 tusinde studerende.

Master grad programmer i Architecture i Det Forenede Kongerige, Belfast. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Architecture, Belfast

Grader
Sted
Det Forenede Kongerige
Northern Ireland
Belfast
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

En spændende, kreativ kandidatgrad med akkreditering fra ARB og RIBA, for studerende med en første grad i arkitektur, der ønsker at avancere deres studier til den endelig ... [+]

Oversigt

En spændende, kreativ kandidatgrad med akkreditering fra ARB og RIBA, for studerende med en første grad i arkitektur, der ønsker at avancere deres studier til den endelige kvalifikation som praktiserende arkitekt.

Kursusindhold

Dit fokus vil være at undersøge forholdet mellem kritisk praksis, design og forskning i udarbejdelse af arkitektoniske forslag. Arbejdet produceret igennem denne toårige Master er et samarbejde mellem dig, vores akademikere og praktiserende arkitekter.

Vores studie er opdelt i fem tematiske studiegrupper, hver ledet af et par vejledere. Hver af grupperne har også en ekstern 'konsulent', som vil bidrage til undervisning i løbet af året.

... [-]
Det Forenede Kongerige Belfast
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk