MASTERSTUDIES.DK

Master Architecture i Machynlleth - Master Architecture

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Arkitekturstudier fokuserer på bygningens og hjemmedesignets historie i forbindelse med kunstbevægelser. Studerende kan lære om berømte arkitekter, såvel som forskellige arkitektoniske stilarter i hele Amerika og Europa.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Master grad programmer i Architecture i Det Forenede Kongerige, Machynlleth. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Architecture, Machynlleth Filter

Masters of Sustainable Architecture

Centre for Alternative Technology
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Machynlleth

En kandidat for bæredygtig arkitektur fra University of East London, baseret på Graduate School of Environment på Center for Alternative