MASTERSTUDIES.DK

Master Architecture i Wales - Master Architecture

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Arkitekturstudier fokuserer på bygningens og hjemmedesignets historie i forbindelse med kunstbevægelser. Studerende kan lære om berømte arkitekter, såvel som forskellige arkitektoniske stilarter i hele Amerika og Europa.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Master grad programmer i Architecture i Det Forenede Kongerige, Wales. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Architecture, Wales Filter

Masters of Sustainable Architecture

Centre for Alternative Technology
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Machynlleth

En kandidat for bæredygtig arkitektur fra University of East London, baseret på Graduate School of Environment på Center for Alternative