MASTERSTUDIES.DK

Master Architecture i Det Forenede Kongerige - Master Det Forenede Kongerige

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Arkitekturstudier fokuserer på bygningens og hjemmedesignets historie i forbindelse med kunstbevægelser. Studerende kan lære om berømte arkitekter, såvel som forskellige arkitektoniske stilarter i hele Amerika og Europa.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Master grad programmer i Architecture i Det Forenede Kongerige. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

14 Resultater i Architecture, Det Forenede Kongerige Filter

MArch Arkitektur

University of Salford
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Manchester

Vores moderne Master of Architecture (MArch) program kombinerer det bedste af teori og praksis for at gøre dig klar til professionel praksis, gå ind på kontorer eller engagere sig med MPhil og PhD forskning. Vores unikke praktisk program integrerer erhvervserfaring med akademisk studie; Når du er færdig med din uddannelse, vil du gennemføre brancheplaceringer, hvor du vil tage en aktiv rolle i at skabe arkitektur og øge praksis.

March i arkitektonisk design (international)

University of Strathclyde: Faculty of Engineering
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige Glasgow

Denne to-årigt kursus er for internationale studerende, der er på udkig efter et udfordrende program for undersøgelse, der opfylder Royal Institute of British Architects (RIBA) Del 2 uddannelsesmæssige kriterier. Kurset løber parallelt med marts / Pg Diplom i Advanced Architectural Design. Det deler den samme pensum, så du tilmelde studerende på dette kursus i en spændende og udfordrende miljø.

Masters of Sustainable Architecture

Centre for Alternative Technology
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Machynlleth

En kandidat for bæredygtig arkitektur fra University of East London, baseret på Graduate School of Environment på Center for Alternative

Arkitektur (ARB / riba del 2 undtagelse), marts

University of Greenwich
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 3 år August 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Marchen Architecture program er for kandidater i arkitektur med ARB / RIBA Part 1, der ønsker at få dispensation fra ARB / RIBA Part 2. Vores mål er at forberede eleverne til det komplicerede moderne arkitektonisk praksis ved at give en rig blanding af streng akademisk og professionel undervisning.

MArch i arkitektur

London South Bank University
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Akkrediteret af Royal British Institute of Architects (RIBA), tilbyder dette postgraduate diploma den faglige tildeling af RIBA del 2. Kurset tilbydes på heltid og deltid.

Master i arkitektur (MArch)

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Belfast

En spændende, kreativ kandidatgrad med akkreditering fra ARB og RIBA, for studerende med en første grad i arkitektur, der ønsker at avancere deres studier til den endelige kvalifikation som praktiserende arkitekt.

Master of Architecture (MArch) (RIBA pt II)

University of Westminster
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige London

MArch (del 2) er et veletableret og velrenommeret kursus, der er foreskrevet af ARB og godkendt af RIBA for at give undtagelse fra anden fase af faglig uddannelse. Kurset lægger vægt på innovativt designarbejde og udvikling af en omsorgsfuld og kritisk tilgang til arkitekturets studier og praksis.

MArch Arkitektur Design og Bygning

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Dette kursus fokuserer på rollen og anvendelsen af ​​materialer og teknologi i skabelsen af ​​moderne arkitektur.

Master i arkitektur

University of Lincoln
på universitet Fuldtid 1 år August 2019 Det Forenede Kongerige Boston

Kurset sigter mod at tiltrække en gruppe af studerende fra hele verden og søger at give dig mulighed for at opbygge dit eget globale netværk af samarbejdspartnere.

Master i arkitektur (MArch)

University of Lincoln
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 5 år September 2019 Det Forenede Kongerige Boston + 1 mere

Dette erhvervsuddannelse har til formål at give en højkvalitetsuddannelse til håbende arkitekter. Programmet er foreskrevet af Architects Registration Board og valideret af Royal Institute of British Architects.

Master of Architecture

University of Lincoln
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 5 år August 2019 Det Forenede Kongerige Boston + 1 mere

Dette erhvervsuddannelse giver fleksibilitet til at skræddersy din læring inden for rammer, der opfylder kravene fra Royal Institute of British Architects (RIBA) og Architects Registration Board (ARB).

MArch Arkitektur

Nottingham Trent University: School of Architecture, Design and the Built Environment
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Dette kursus er designfokuseret med vægt på en forskningsinformeret tilgang, som udvikler arkitekter med et bredt perspektiv - kompetent til at arbejde inden for både lokale og globale samfund og sammenhænge. Akkrediteret af Royal Institute of British Architects (RIBA) fokuserer kurset på produktiv arkitektur, hvor man lægger vægt på 'tænkning og fremstilling' inden for bestemte steder og sammenhænge.

MArch (Hons) i arkitektur

University of Dundee
på universitet Fuldtid 5 år September 2019 Det Forenede Kongerige Dundee

Vi uddanner ressourcefulde og tilpasningsfulde arkitekter, som er i stand til at reagere kreativt på kravene i et komplekst og skiftende miljø.

MRes Arkitektur, Kommunikation, Design, Kunst

Royal College of Art
på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Det Forenede Kongerige London

Masters of Research (MRes) RCA tilbyder tidlig karriere forskerstuderende mulighed for at udvikle og demonstrere mestring i teori, metoder og praksis inden for forskning inden for et kunst og design miljø.