Filter
Kandidatgrader
USA California Los Angeles Studietype: alle Hastighed: alle

Master Architecture i Los Angeles - Master Architecture

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Arkitekturstudier fokuserer på bygningens og hjemmedesignets historie i forbindelse med kunstbevægelser. Studerende kan lære om berømte arkitekter, såvel som forskellige arkitektoniske stilarter i hele Amerika og Europa.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Ud over at være hjemsted for det legendariske Hollywood, er Los Angeles den næststørste by i USA og den største i staten Californien. Det har været vært for OL to gange før og er opdelt i 80 distrikter og kvarterer. Byen er hjemsted for tre offentlige universiteter og en række andre institutioner.

Master grad programmer i Architecture i USA, Los Angeles. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Architecture, Los Angeles

Andre muligheder inden for dette studieområde:
SCI-Arc

SCI-Arc s M.Arch 1 er en tre-årig, syv sigt, professionel Master of Architecture program. Kernen i programmet omfatter arkitektoniske eksperimenter og læring gennem makin ... [+]

SCI-Arc s M.Arch 1 er en tre-årig, syv sigt, professionel Master of Architecture program. Kernen i programmet omfatter arkitektoniske eksperimenter og læring gennem making.

Åben for ansøgere, der har en bachelorgrad eller tilsvarende i ethvert fagområde, den M.Arch 1 program kræver fremmøde til efteråret og foråret betingelserne i de første to år, og faldet, forår, og sommer vilkårene for tredje år. Studieordningen er horisontalt integreret og lodret progressiv, startende med en fire-semester kerne sekvens, hvori de studerende udvikle en ramme for den disciplin og et stærkt fundament for kritisk undersøgelse og eksperimenter.

Hvert semester tegnestue er integreret forbundet med kurser i visuelle, kulturelle og anvendte undersøgelser, der giver indsigt i forholdet mellem arkitektur og teknologiske fremskridt, repræsentation og social forandring. Med hver progressive semester, studerende bliver mere sofistikerede i håndteringen af ​​komplekse arkitektoniske problemer, mens teste deres egne intellektuelle og design overbevisninger.... [-]

USA Los Angeles
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
SCI-Arc

SCI-Arc s M.Arch 2-programmet er en to-årig, fem-sigt, professionel Master of Architecture program. Målet er revurdering af arkitektur; Det er specielt designet til at by ... [+]

SCI-Arc s M.Arch 2-programmet er en to-årig, fem-sigt, professionel Master of Architecture program. Målet er revurdering af arkitektur; Det er specielt designet til at bygge videre på og genoverveje viden fra en tidligere bachelor-grad inden for området.

Åben for ansøgere med et minimum af en fireårig grad i arkitektur, eller tilsvarende i udlandet, programmet kræver fremmøde til efteråret og foråret vilkårene i første år, og faldet, forår, og sommer vilkårene for andet år. Eleverne bliver introduceret til avancerede kritiske perspektiver på nutidige arkitektoniske spørgsmål og undersøge de komplekse og skiftende relationer mellem arkitektur og kulturelle, politiske, økonomiske og sociale forandringer.... [-]

USA Los Angeles
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk