MASTERSTUDIES.DK

Find mastergrad i Architecture her!

Det første niveau af postgraduate studie, kandidatuddannelsen er efterspurgt at opnå en bachelorgrad. Masteruddannelsen giver eleverne mulighed for at intensivere deres studier og blive mere specialiserede inden for det valgte felt.

Hvad er en mester i arkitektur? Dette sekundære uddannelsesniveau fokuserer typisk på design, teori og projektplanlægning af æstetisk tiltalende strukturer. Klasser kan omfatte arkitekturhistorie, CAD teknisk tegning og konstruktionsdesign. Studerende kan også vælge kurser, der specialiserer sig i grøn konstruktion, bæredygtige bygninger og forbedring af byernes forfald. Programmer kan også fokusere på digitale designteknikker, miljømæssige byggeproblemer og arkitektonisk analyse. Der er også fokus på historiske bygninger og deres design.

Kandidater med en kandidatgrad i arkitektur bliver ofte detaljer orienterede, analytiske og budgetbevidste. Andre evner kan omfatte pengeforvaltning, teamlederskabsevner og organisatoriske evner, der kan have stor indflydelse på deres erhvervsliv eller videreuddannelse.

Omkostninger varierer mellem universiteterne for kandidatgrad i arkitektur, fordi programmerne ofte varierer i varighed. Udsatte studerende kan kontakte den valgte skole og anmode om oplysninger om omkostninger og gebyrer for programmet.

Kandidater med kandidatgrad i arkitektur har mange karrieremuligheder til rådighed for dem. De omfatter bygningsingeniører, bevaringsofficerer, bydesignere og historiske bygningsinspektører. Andre kandidater kan vælge positioner som sæt og produktionskoordinatorer til film og tv. Et andet specialiseringsområde for arkitektoniske kandidater i film er tilsynet med miniature sæt design og konstruktion. Enkeltpersoner kan også vælge at undervise i klasser, blive landskabsarkitekt eller arbejde som byplanlægger, der udvikler veje og boliger. Bygnings- og boligmålinger er også mulige karrieremuligheder, ligesom arkitektoniske historikere og forfattere.

At tjene en kandidatgrad i arkitektur kan give kandidater mulighed for at forfølge en lukrativ livstids karriere. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

77 Resultater i Architecture Filter

Master of Architecture

Philadelphia University + Thomas Jefferson University
på universitet Fuldtid 2 - 3 år August 2019 USA Philadelphia

Jefferson Master of Architecture Programmet er et første-professionelt kandidatuddannelse program designet til at forberede eleverne til professionel arkitektonisk praksis gennem udvikling af bæredygtige design og teknologi færdigheder, viden om projektledelse og samarbejdsmæssige erfaringer i et tværfagligt miljø.

Master i arkitektur og bydesign

Umeå University - Faculty of Science and Technology
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Sverige Umeå

Ønsker du at deltage i udformningen af ​​bæredygtig arkitektur og udvikle socialt bare byer til fremtiden? Kandidatuddannelsen i arkitektur og bydesign arbejder i mellem det kunstneriske og det videnskabelige fagområde. Programmet er præget af et konsekvent fokus på bæredygtighed og har en sonderende og eksperimentel profil med lærere fra hele verden.

ReADs - Master i Retail Arkitektur og Design til sociale og kommercielle formål

IUAV University of Architecture in Venice, Italy
på universitet Fuldtid 1 år November 2019 Italien Venice

ReADs er et niveau 1 Postgraduate Specialization Program for nye kandidater og fagfolk, der ønsker at erhverve de grundlæggende færdigheder til at udtænke og designe RETAIL rum, arkitekturer og oplevelser til kommercielle og sociale steder.

Master of Architecture (M.Arch)

New Jersey Institute of Technology
på universitet September 2019 USA Newark

M.Arch. er et NAAB-akkrediteret program for studerende med bachelorgrader i arkitektur eller andre områder, der ønsker at blive licenserede arkitekter. Graduate studerende forskningsmuligheder udforske mange nye facetter af arkitektur.

Master of Architecture

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Kina Suzhou

Denne store mulighed gør det muligt for eleverne at få niveauet af internationale beskæftigelses talenter og bygge broer til kulturelle udvekslinger mellem Kina og Vesten. Mobilitet er et vigtigt element i global modernisering. Dette program indskriver internationale studerende til beskæftigelsesniveauet i Kina. Ligeledes er indenlandske studerende også uddannet til at blive internationale talenter. Dette program fokuserer på at opbygge arkitektoniske designstudier, humanisme og teknologi kurser for at give et solidt fundament for elevernes faglige praksis og ph.d.

Master of Architecture (M.Arch.)

The University of Texas at San Antonio
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA San Antonio

Master of Architecture (M.Arch.) Er en første faglig grad for dem, der har til hensigt at gå ind i den faglige praksis for arkitektur. Vores uddannelsesprogram er akkrediteret af NAAB, eller National Architectural Accrediting Board, som er det eneste agentur, der er godkendt til at godkende amerikanske faglige uddannelser i arkitektur.

Kandidatuddannelsen i Arkitektur og Design Business Management

International University of Catalonia
på universitet Fuldtid Deltid 1 år September 2019 Spanien Barcelona + 1 mere

Kandidatuddannelsen i arkitektur og design Business Management bestræber sig på at sikre, at du vil være i stand til at bringe særegent værdi til dit erhverv gennem virksomhedskendskab. Denne viden vil styrke din evne til at udvide din forretning og øge dine chancer for at blive med de førende virksomheder i din sektor, der har brug for fagfolk med teknisk viden og et alsidigt, innovativt og strategisk forretningssind.

Master of Architecture Professional Graduate Program

School of Architecture - Syracuse University
på universitet Fuldtid 2 - 3 år September 2019 USA Syracuse

Syracuse Arkitektur står konsekvent blandt de bedste professionelle arkitekturskoler i landet med arkitekten for arkitektur, som konsekvent rangeres af DesignIntelligence. Master of Architecture er akkrediteret af National Architectural Accrediting Board som en første faglig grad, et krav om licensure for at blive en praktiserende arkitekt i USA, og en terminal grad for mange designpædagoger over hele kloden.

Arkitekt arkitektur dmae

University of South Australia
på universitet Fuldtid 2 år January 2020 Australien Adelaide

Kandidatuddannelsen omfatter de sidste to år af den femårige professionelt akkrediterede arkitekturuddannelse, der tilbydes ved University of South Australia. Dette program har konsekvent registreret top ratings i Good Universities Guide's studiefelt for arkitektur inden for god undervisning og generel tilfredshed.

Master of Architecture (Design)

The University of Western Australia
på universitet Fuldtid Deltid 2 år January 2020 Australien Crawley + 1 mere

Master of Architecture (Design) er et program af uafhængig, overvåget forskning, der fører til præsentationen af ​​en udstilling af arkitektonisk design svarende til det skematiske design af en bygning af stor kulturel betydning.

MRes Arkitektur, Kommunikation, Design, Kunst

Royal College of Art
på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Det Forenede Kongerige London

Masters of Research (MRes) RCA tilbyder tidlig karriere forskerstuderende mulighed for at udvikle og demonstrere mestring i teori, metoder og praksis inden for forskning inden for et kunst og design miljø.

Master of Architecture

Rochester Institute of Technology (RIT)
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 USA Rochester

Master of Architecture program er for studerende, der er interesseret i at studere arkitektur på kandidatniveau, men hvis bachelor grader blev opnået på områder uden for arkitektur.

Master i Global Design - Interiørdesign og Arkitektur

DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura
på universitet Fuldtid 700 timer January 2020 Spanien Madrid

Master i Arkitektur og Indretningsdesign af Dmad i Madrid er den optimale træning for dem, der ønsker at være interiør design fagfolk. Tilliden til dette komplette træningsprogram er sådan, at den studerende har en garanteret praksis eller præ-arbejde i Dmad designstudiet, som gør det muligt for ham at anvende den viden, der er erhvervet i Master, i virkelige projekter.

Master of Architecture

Bond University
på universitet Fuldtid 72 uger January 2020 Australien Robina

Master of Architecture på Abedian Arkitektskolen er designet til at udvikle de nye arkitektoniske professionelle til at være frygtløs i deres design evner, samt besiddelse af tillid til at ændre verden og levestederne for fremtiden gennem deres kreative design færdigheder, fantasifuld vision , strategisk tænkning og tekniske færdigheder.

Online Master i Web Design

LaBasad - Barcelona School of Arts & Design
Online Fuldtid 12 måneder Åben tilmelding Spanien Barcelona Spain Online + 1 mere

Med kandidatuddannelsen i webdesign opnås en specifik grafisk designuddannelse i webmiljøet. I løbet af masteren vil den studerende kunne forstå arkitekturen af ​​et multimedieprojekts websted, anvendelighed og strategi gennem design af grafisk interface.