MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Belgien - Master Belgien

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Processen med at skabe en vellavet struktur indebærer en hel del mere end blot magten op fire vægge. Kendskab til arkitektur er nødvendig for at sikre, at bygninger opfylder forudbestemte ønsker og juridiske retningslinjer.

Belgien er kendt som hjertet af Europa, og et knudepunkt for international networking. Som internationale studerende i Belgien du være omgivet af et multikulturelt samfund.

Master grad programmer i Arkitektur i Belgien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Arkitektur, Belgien Filter

Master i byplanlægning og territorial udvikling

Isuru
Belgien, Saint-Gilles
Ledelseskurser
14 Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Fransk
på universitet

Træningen er organiseret modulært og i overensstemmelse med en kompetencebaseret tilgang. Den studerende går gennem de forskellige undervisningsenheder, som udgør træningen i ...

Læs mere

Mester i indretningsarkitektur

Hasselt University
Belgien, Hasselt + 1 Mere
Ledelseskurser
01 Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Fakultetet for Arkitektur og Kunst bifalder ansøgninger om et innovativt internationalt kandidatuddannelsesprogram inden for interiørarkitektur med et stærkt fokus på adaptiv ...

Læs mere

Master en architecture

Université de Mons
Belgien, Mons
Ledelseskurser
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Fransk
på universitet

L'architecture se situe aux croisements de différentes disciplines comme les arts et les techniques de construction, les sciences humaines et les sciences exactes.

Læs mere