Filter
Kandidatgrader
Forenede Arabiske Emirater Sharjah Studietype: alle Hastighed: alle

Master Arkitektur i Sharjah - Master Arkitektur

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

De Forenede Arabiske Emirater er en sammenslutning af syv emirater på den østlige side af den arabiske halvø, ved indgangen til Den Persiske Golf. En stor del af arbejdsstyrken i UAE er udenlandske udlændinge - deraf landets 's befolkning makeup være så varieret, med Emirati borgere bliver en minoritet i deres eget land.

Sharjah er et af de emirater, der udgør De Forenede Arabiske Emirater vært for en befolkning på omkring 800.000 indbyggere. Det er rangeret som den tredje største emirat og kun at have jord på den Persiske Golf og Omanbugten. Det har et væld af universiteterne inden for at tilbyde en bred vifte af programmer.

Master grad programmer i Arkitektur i Forenede Arabiske Emirater, Sharjah. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Arkitektur, Sharjah

Grader
Sted
Forenede Arabiske Emirater
Sharjah
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
American University of Sharjah

Vores Master in Urban Planning (MUP) er fuldt akkrediteret af Kommissionen for Academic Akkreditering af Undervisningsministeriets Højere uddannelse Afdelingen og bliver ... [+]

Som den første professionelt program af sin slags i UAE, vores Master i Urban Planning grad forbereder kvalificerede fagfolk og ledere i planlægning og styring af byudvikling.

Vores unikke program er forpligtet til at skabe, udbredelse og anvendelse af tværfaglig viden inden for byplanlægning. Vores program giver professionelle mænd og kvinder med fremragende, specialiserede studier, der gør dem i stand til at påtage sig lederroller i forvaltningen byvækst, ordination urbanisering politikker og fremme den sociale udvikling. Vi søger at give de studerende med de højeste etiske standarder, der er kompatible med værdier for lokale kulturelle indstillinger, principperne om social retfærdighed, og bekymringer for miljøbeskyttelse og bæredygtighed.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk