MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Arkitektur i Sharjah

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

De Forenede Arabiske Emirater er en sammenslutning af syv emirater på den østlige side af den arabiske halvø, ved indgangen til Den Persiske Golf. En stor del af arbejdsstyrken i UAE er udenlandske udlændinge - deraf landets 's befolkning makeup være så varieret, med Emirati borgere bliver en minoritet i deres eget land.

Sharjah er et af de emirater, der udgør De Forenede Arabiske Emirater vært for en befolkning på omkring 800.000 indbyggere. Det er rangeret som den tredje største emirat og kun at have jord på den Persiske Golf og Omanbugten. Det har et væld af universiteterne inden for at tilbyde en bred vifte af programmer.

Deltid Master grad programmer i Arkitektur i Forenede Arabiske Emirater, Sharjah. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Sharjah Filter

Mester i byplanlægning (MUP)

American University of Sharjah
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 Forenede Arabiske Emirater Sharjah

Vores Master in Urban Planning (MUP) er fuldt akkrediteret af Kommissionen for Academic Akkreditering af Undervisningsministeriets Højere uddannelse Afdelingen og bliver undervist af en multinational og fornem fakultet. Med i alt 11 kurser, der skal udfyldes for graden, kan vores program tages på fuld tid eller deltid.