MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Forenede Arabiske Emirater - Master Forenede Arabiske Emirater

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Arkitektur er den handel, som bygningerne er konstrueret og derefter bygget. Dette sker ved at bruge teknologi, materialer og miljø med henblik på at opfylde kravene i loven og af de kontraherende byggeriet.

De Forenede Arabiske Emirater, undertiden blot kaldet Emirates eller UAE er et arabisk land i den sydøstlige del af Den Arabiske Halvø ved den Persiske Golf, der grænser Oman mod øst og Saudi-Arabien mod syd, samt deling søgrænser med Qatar og Iran.

Master grad programmer i Arkitektur i Forenede Arabiske Emirater. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Arkitektur, Forenede Arabiske Emirater Filter

Mester i by- og regional planlægning

Université Paris-Sorbonne Abou Dhabi
Forenede Arabiske Emirater, Abu Dhabi
Ledelseskurser
09 Sep 2020
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet

Den 18-måneders Master i Urban og Regional Planlægning er designet til studerende til at tilegne sig den grundlæggende viden og færdigheder, der kræves for job som professione ...

Læs mere

Mester i byplanlægning (MUP)

American University of Sharjah
Forenede Arabiske Emirater, Sharjah
Ledelseskurser
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Vores Master in Urban Planning (MUP) er fuldt akkrediteret af Kommissionen for Academic Akkreditering af Undervisningsministeriets Højere uddannelse Afdelingen og bliver under ...

Læs mere