MASTERSTUDIES.DK

Master Arkitektur i Kowloon - Master Arkitektur

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

Hong Kong er en af ​​de to særlige administrative områder af People 's Kina, den anden er Macau.

Kowloon, Hong Kong er hjemsted for mere end 2.000.000 indbyggere og mens kombineret med øen Hong Kong, bærer tæt på halvdelen af ​​befolkningen i Hong Kong. Det er godt designet og alle faciliteter er tilgængelige, herunder institutioner for videregående Ed.

Master grad programmer i Arkitektur i Hongkong, Kowloon. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Kowloon Filter

Master of Design (MDes) Urban Miljø Design

HK PolyU School of Design
på universitet Fuldtid 1.5 år Kontakt skolen Hongkong Kowloon

Kandidatuddannelsen (Urban Environments Design) trækker på nutidige Hongkong / Kina by-oplevelse for at tilbyde en unik postgraduate uddannelse i urban rumdesign. I overensstemmelse med skolens human-centrerede kritiske tilgang til miljødesign integrerer denne studiebaserede specialisme designet af flere skalaer og typologier af bymiljøer.