MASTERSTUDIES.DK

Master Arkitektur i Ísafjörður - Master Arkitektur

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

Beliggende ved sammenløbet af Arktis og nordatlantiske oceaner er Republikken Island kendt for at være et nordisk Island land. Uddannelsessektoren varetages af Ministeriet for Undervisning, Videnskab og Kultur. Studieordningen 's og-politik er således skitseret af ministeriet.

Westfjords er halvø ligger i det nordvestlige Island liggende på Danmark Strædet. Det er kendt for sin tunge sner, der er kendt for at dække vejene i flere måneder på året.

Master grad programmer i Arkitektur i Island, Ísafjörður. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Ísafjörður Filter

Mester i kystsamfund og regional udvikling

University Centre of the Westfjords
på universitet Fuldtid 18 - 24 måneder Kontakt skolen Island Ísafjörður

Kystsamfund og Regionaludvikling er et internationalt tværfagligt kandidatuddannelsesprogram for udvikling af landdistrikter og fjerntliggende områder i fortiden og i fremtiden.