Master Arkitektur i Jordan - Master Jordan

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning. Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overor… Læs mere

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.

Det er officielt kendt som Det Hashemitiske Kongerige Jordan. Jordan er fundet i Asien. En toårig cyklus af førskole-, 10 år grundlæggende, obligatorisk uddannelse og sekundært i 2 år, er uddannelsessystemet opretholdes her. Så du sidder for Tawjihi.

Master grad programmer i Arkitektur i Jordan. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Jordan University of Science and Technology
Irbid, Jordan

Master Degree i arkitektur er udstedt af fakultetet for kandidatstudier på Jordan Universitet for Videnskab og Teknologi (JUST).

Master Degree i arkitektur er udstedt af fakultetet for kandidatstudier på Jordan Universitet for Videnskab og Teknologi (JUST). -
Ledelseskurser
Fuldtid
på universitet