Filter
Kandidatgrader
Letland Jelgava Studietype: alle Hastighed: alle

Master Arkitektur i Jelgava - Master Arkitektur

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.

Letland har både EIC'ernes og statsfinansierede videregående uddannelser. Landet har to slags videregående uddannelser. Disse omfatter de akademiske og faglige programmer. Der er tre niveauer af akademiske videregående uddannelser - bachelor-, master-og ph.d.-studier. Klimaet i landet favoriserer forskellige vintersport og rekreative aktiviteter såsom skøjteløb, skiløb og ishockey. Internationale studerende foretrækker at studere i Letland på grund af sin sociale liv, kunst og kulturinstitutioner. Landets kultur er let at vedtage for at.

Master grad programmer i Arkitektur i Letland, Jelgava. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Arkitektur, Jelgava

Grader
Sted
Letland
Jelgava
Studietype
Hastighed
Latvia University of Life Sciences and Technologies

Dette program sigter mod at forberede professionelle og kreative specialister til løsning konkrete problemer i landskabsarkitektur eller i sektorer knyttet til landskabet ... [+]

Master Arkitektur i Jelgava .

Formålet med uddannelsen er at give de studerende de nødvendige viden og færdigheder til arbejdet i landskabsarkitektur som kvalificerede specialister, der er i stand til at gennemføre forskningsaktiviteter, analyse, udviklingsplanlægning, vedligeholdelse, genoplivning og forvaltning af territoriumforbedring og grønne arrangementer af landskaber, offentligt udendørs rum og privat udendørs rum uafhængigt eller i et hold. Programmets indhold sikrer erhvervelsen af ​​kandidatniveauets viden, der forudsætter at studere teoretiske studieforløb og kurser i underdiscipliner, erhverve forskningsaktiviteternes grundforskning, forskningsmetoder, opnå den nødvendige viden og erfaring under praktikophold.... [-]

Letland Jelgava
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk