MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i New Zealand - Master New Zealand

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.

New Zealand er et land med fantastisk og mangfoldigt naturlige skønhed. Kiwi er ikke kun en af ​​de nationale symboler - de andre er sølv bregne blade og Koru - men også navnet newzealænderne normalt kalder sig selv. Oversøiske studerende bliver nødt til at betale fuld studieafgift og deres egne leveomkostninger mens han studerede på en New Zealand institution.

Master grad programmer i Arkitektur i New Zealand. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Arkitektur, New Zealand Filter

Master i Arkitekturvidenskab - MArchSc

Victoria University of Wellington
Ledelseskurser
Jul 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
01 May 2020
English
på universitet

Bliv ekspert i videnskaben om det byggede miljø og øg din forståelse af forbindelserne mellem arkitektur, ingeniørarbejde, test og bygningsforskning. Du undersøger bygningskon ...

Læs mere

Master of Architecture (Professionel)

Victoria University of Wellington
Ledelseskurser
07 Jul 2020
<
Fuldtid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
01 May 2020
Engelsk
på universitet

Få dig klar til at arbejde som professionel arkitekt. Skær dine færdigheder som designer, udvikle din evne til at tænke visuelt og i tre dimensioner og lære, hvordan du bedst ...

Læs mere