MASTERSTUDIES.DK

Master Arkitektur i Bucharest - Master Arkitektur

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

For strukturen og opførslen af ​​en ny struktur til at opfylde tekniske og æstetiske specifikationer, er der behov for input af individer kyndige i arkitekturen. Dette indebærer at skabe tegninger, måltagning og lejlighedsvis mægle kompromiser.

Rumænien er et land beliggende i skæringspunktet mellem Central-og Sydøsteuropa, der grænser op til Sortehavet. Kom til Rumænien er let fra næsten alle dele af verden, på grund af sin stilling, samt det faktum, at det er tjent med en bred vifte af transport typer og virksomheder. Rumænske universiteter tilbyder stort udvalg af bachelor-og postgraduate programmer i rumænsk, engelsk, fransk og tysk.

Bukarest er hovedstaden i Rumænien og er en kulturel, økonomisk og industrielle centrum af landet. Bukarest er også den største by i Rumænien, der har over 3 millioner indbyggere. Det har 34 campusser 16 af disse er offentlige universiteter.

Master grad programmer i Arkitektur i Rumænien, Bucharest. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Bucharest Filter

Integreret bachelor og master i arkitektur

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)
på universitet Fuldtid 6 år Kontakt skolen Rumænien Bucharest

Denne Arkitektur Program er den direkte efterkommer af den første rumænske højere Kunstakademiets Arkitektskole, der blev grundlagt i 1892.