MASTERSTUDIES.DK

Master Arkitektur i Rumænien - Master Rumænien

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Processen med at skabe en vellavet struktur indebærer en hel del mere end blot magten op fire vægge. Kendskab til arkitektur er nødvendig for at sikre, at bygninger opfylder forudbestemte ønsker og juridiske retningslinjer.

Rumænien er et land beliggende i skæringspunktet mellem Central-og Sydøsteuropa, der grænser op til Sortehavet. Kom til Rumænien er let fra næsten alle dele af verden, på grund af sin stilling, samt det faktum, at det er tjent med en bred vifte af transport typer og virksomheder. Rumænske universiteter tilbyder stort udvalg af bachelor-og postgraduate programmer i rumænsk, engelsk, fransk og tysk.

Master grad programmer i Arkitektur i Rumænien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Arkitektur, Rumænien Filter

Integreret bachelor og master i arkitektur

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)
på universitet Fuldtid 6 år Kontakt skolen Rumænien Bukarest

Denne Arkitektur Program er den direkte efterkommer af den første rumænske højere Kunstakademiets Arkitektskole, der blev grundlagt i 1892.

Integreret grad (bachelor og master) i arkitektur

Politehnica University Timisoara
på universitet Fuldtid 6 år Kontakt skolen Rumænien Timişoara

Med en 6-årig studieperiode giver den integrerede bachelor- og kandidatgrad i arkitektur et holistisk billede af de komplekse parametre, der definerer arkitekturpraksis. I løbet af de 12 semestre får de studerende teoretisk, æstetisk og teknologisk viden inden for både arkitektur og bydesign samt fra relaterede og komplementære fag inden for billedkunst, humaniora, teknik og teknologi, som alle giver tilstrækkelig viden til at matche kravene Af de fremtidige kunder.