MASTERSTUDIES.DK

Master Arkitektur i Arkhangelsk - Master Arkitektur

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Arkhangelsk Byen ligger på bredden af ​​Dvina floden mod nord i Arkhangelsk Oblast region russisk. Byen har 3 universiteter. De byer beboere, der tal over 300.000 har en stærk tilknytning til religion og deres kultur.

Master grad programmer i Arkitektur i Rusland, Arkhangelsk. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Arkhangelsk Filter

Masters - teori og design af bygninger og konstruktioner

Northern (Arctic) Federal University
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Rusland Arkhangelsk

Discipliner. Generelle videnskabelige cyklus. Filosofiske problemer for videnskab og teknologi. Den metode for videnskabelig forskning. Særlige sektioner