MASTERSTUDIES.DK

Master Arkitektur i Arkhangelsk Oblast - Master Arkitektur

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

Master grad programmer i Arkitektur i Rusland, Arkhangelsk Oblast. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Arkhangelsk Oblast Filter

Masters - teori og design af bygninger og konstruktioner

Northern (Arctic) Federal University
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Rusland Arkhangelsk

Discipliner. Generelle videnskabelige cyklus. Filosofiske problemer for videnskab og teknologi. Den metode for videnskabelig forskning. Særlige sektioner