MASTERSTUDIES.DK

Master Arkitektur i Rusland - Master Rusland

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Arkitektur er den handel, som bygningerne er konstrueret og derefter bygget. Dette sker ved at bruge teknologi, materialer og miljø med henblik på at opfylde kravene i loven og af de kontraherende byggeriet.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

Master grad programmer i Arkitektur i Rusland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Arkitektur, Rusland Filter

Masters - teori og design af bygninger og konstruktioner

Northern (Arctic) Federal University
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Rusland Arkhangelsk

Discipliner. Generelle videnskabelige cyklus. Filosofiske problemer for videnskab og teknologi. Den metode for videnskabelig forskning. Særlige sektioner

Master i prototyper fremtidige byer

Higher School of Economics
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Rusland Moscow Det Forenede Kongerige London Canterbury Nizhny Novgorod Saint Petersburg Sydkorea Seoul + 7 mere

Programmet vil fokusere på spørgsmålene om byplanlægning og ledelse ved hjælp af nye bymodeller og teknologier. Det vil blive ledet af internationale og russiske lærde og eksperter, der udgør den nuværende dagsorden for smart byudvikling i Rusland og verden over.