MASTERSTUDIES.DK

Master Arkitektur i Maribor - Master Arkitektur

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Processen med at skabe en vellavet struktur indebærer en hel del mere end blot magten op fire vægge. Kendskab til arkitektur er nødvendig for at sikre, at bygninger opfylder forudbestemte ønsker og juridiske retningslinjer.

Slovenien, officielt Republikken Slovenien er en nationalstat i Centraleuropa ved en skillevej af de vigtigste europæiske kulturelle og handelsmæssige ruter. Slovenien er et relativt sikkert land at besøge. Universitetet i Ljubljana er den ældste og største uddannelsesinstitution i landet, der tilbyder tre kunstakademier: Teater-og film, musik, og Fine Arts.

Som den næststørste by i Slovenien, er Maribor den største af de traditionelle Byvejr i dette land. Det har en befolkning tæt på 100.000 mennesker og er inddelt i 11 distrikter.

Master grad programmer i Arkitektur i Slovenien, Maribor. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Maribor Filter

Master i styring af smarte byer

DOBA Business School
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 2 år Oktober 2019 Slovenien Maribor Serbien Belgrade + 3 mere

Byer og lokalsamfund er de vigtigste steder for de vigtigste udfordringer i moderne tid, som vi skal forstå og være i stand til at løse ved at inddrage borgerne for at styrke bæredygtig udvikling og livskvalitet. En smart by er en by, der er baseret på borgernes behov, og som bruger avanceret teknologi til fremme af konkurrenceevne, bæredygtig udvikling og en bedre livskvalitet.