MASTERSTUDIES.DK

Master Arkitektur i Girona - Master Arkitektur

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Processen med at skabe en vellavet struktur indebærer en hel del mere end blot magten op fire vægge. Kendskab til arkitektur er nødvendig for at sikre, at bygninger opfylder forudbestemte ønsker og juridiske retningslinjer.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Girona Byen ligger på den nordøstlige del af Catalonien. Det er hovedstaden i Catalonien provinsen, Spanien. Det har en befolkning, der er omkring 100.000 mennesker. Dette er hjemby for University of Girona.

Master grad programmer i Arkitektur i Spanien, Girona. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Girona Filter

Master i Anvendt Biokonstruktion og Økoarkitektur

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Online og campus kombineret Fuldtid 1 år

I betragtning af den hidtil opnåede succes i tidligere udgaver og med de behov, der er opdaget i vores samfund for at rehabilitere det nuværende habitat for at opnå gode niveauer af effektivitet, bæredygtighed og sundhed, skal vi opretholde denne intensive og praktiske træning med et tæt indbyrdes forhold til virksomheder og fagfolk af biokonstruktionssektoren samt med National Institute of Baubiology, der samarbejder med lærere og formidling.