MASTERSTUDIES.DK

Master Arkitektur i Örebro - Master Arkitektur

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

At have en medarbejderstaben på mere end 100.000 mennesker, Örebro byen er det administrative centrum for Örebro kommune Örebro County, Sverige. Det er hjemby for en af ​​Sveriges nye opgraderede gymnasier - i Örebro University.

Master grad programmer i Arkitektur i Sverige, Örebro. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Örebro Filter

Master i offentlig planlægning for bæredygtig udvikling

Örebro University
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Sverige Örebro

Programmets fokus er bæredygtig udvikling som en afgørende udfordring for vores samfund, som skal tages alvorligt op af regeringen og den offentlige administration. Programmet er et samarbejde mellem human geografi, statsvidenskab og sociologi og er et etårig kandidatuddannelse på 60 point.