MASTERSTUDIES.DK

Master Arkitektur i Sverige - Master Sverige

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

For strukturen og opførslen af ​​en ny struktur til at opfylde tekniske og æstetiske specifikationer, er der behov for input af individer kyndige i arkitekturen. Dette indebærer at skabe tegninger, måltagning og lejlighedsvis mægle kompromiser.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Master grad programmer i Arkitektur i Sverige. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

7 Resultater i Arkitektur, Sverige Filter

Master i arkitektur

KTH Royal Institute of Technology
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Sverige Stockholm

Det overordnede mål er at sikre individuel progression og omfattende forståelse af feltet og relaterede vidensområder.

Mester i bæredygtig byplanlægning og design

KTH Royal Institute of Technology
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Sverige Stockholm

Udfordringerne ved bæredygtig byudvikling opkald for fagfolk, der kan bygge bro over disciplinære grænser. Velkvalificerede personer med en holistisk forståelse af de forskellige områder af dette område vil være i stand til at tilpasse design praksis til

Master i arkitektur og bydesign

Umeå University - Faculty of Science and Technology
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Sverige Umeå Skellefteå + 1 mere

Ønsker du at deltage i udformningen af ​​bæredygtig arkitektur og udvikle socialt bare byer til fremtiden? Kandidatuddannelsen i arkitektur og bydesign arbejder i mellem det kunstneriske og det videnskabelige fagområde. Programmet er præget af et konsekvent fokus på bæredygtighed og har en sonderende og eksperimentel profil med lærere fra hele verden.

Kandidat i Nordisk Byplanlægning

Malmö University
på universitet Fuldtid 2 år September 2020 Sverige Malmö

Hvad er en by, og hvem er nøgleaktørerne i byudvikling? Hvordan definerer kulturelle, politiske og økonomiske forhold bylivet? Hvordan kan vi udvikle innovative, samarbejdsvillige og bæredygtige tilgange til byudfordringer og muligheder? Dette program studerer den nordiske byplanlægning i en global sammenhæng og dens karakteristiske perspektiver på byernes bæredygtighed, levedygtighed, mobilitet, "smarte" byer, velfærd, borgernes empowerment og mere. Programmet tilbydes af Roskilde Universitet i samarbejde med Malmö University og Tromsø Universitet.

Master in Urban Studies

Malmö University
på universitet Fuldtid 2 år September 2020 Sverige Malmö

Master i offentlig planlægning for bæredygtig udvikling

Örebro University
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Sverige Örebro

Programmets fokus er bæredygtig udvikling som en afgørende udfordring for vores samfund, som skal tages alvorligt op af regeringen og den offentlige administration. Programmet er et samarbejde mellem human geografi, statsvidenskab og sociologi og er et etårig kandidatuddannelse på 60 point.

Masteruddannelsen i fysisk planlægning (60 point)

Blekinge Institute of Technology
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Sverige Karlskrona

Hvis du er interesseret i samfundsproblemer og det byggede miljø og ønsker at fremme dine bachelorstudier ved at specialisere dig i planlægning, er dette det rigtige program for dig!